Тиждень математики, інформатики, фізики і хімії в побуті.

Тиждень математики, інформатики, фізики і хімії в побуті.

Математика – це наука, яка робить світ розумнішим!”

Мета тижня – популяризація математики серед учнів, розвиток їхнього інтересу до цієї науки, а також формування навичок критичного мислення та розв’язання математичних задач.

Сьогодні вчитель математики, Ротай О.М., провела гру – змагання між 9- ми класами «Найрозумніший», де учні поринули у світ математики, працювали в командах, розв’язували логічні задачі, відповідали на запитання з математичної вікторини,повторили вивчений раніше матеріал.

Про те, що інформацію можна сприймати за допомогою органів чуття: зору, смаку, нюху, дотику, слуху знає вчитель інформатики,Тодоровська А.О., провела виховний захід на тему: «Хто володіє інформацією, той володіє світом» для вихованців 5 -го класу,де усі гуртом виготовили стінгазету « Світ інформатики»,розгадували кросворди,ребуси.

Інформативні технології відкривають безмежні можливості. Вони сприяють розвитку критичного мислення, а також поглиблюють розуміння предметів шляхом інтерактивних симуляцій та віртуальних експериментів.

Роботи і роботизовані машини, безумовно, є дуже складними механізмами. Втім, дуже цікавими та захоплюючими.

Вчитель інформатики,Тодоровська А.О.,провела виховний захід « Хто володіє інформацією,той володіє світом» для учнів 8 класу,де провели гру – змагання « Хто зверху?».

Математика – чудова наука, яка оточує нас усюди, розвиває аналітичне мислення, допомагає у життєвих ситуаціях.

У цьому мали змогу переконатися здобувачі освіти 8-10 класів, завдяки вчителю математики,

Ротай О.М., змагаючись у математичному квесті « У пошуках математичних скарбів», де учні показали гарні знання з математики, весело та з користю провели час, отримали масу задоволення та позитивні емоції!

Вітаємо переможців – учні 8 -го класу👏

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *