24 лютого 2022 року

24 лютого 2022 року

Україна -країна незламних,сильних,мужніх,відважних, країна – патріотів.

Другий рік поспіль ми боремося за цілісність,суверенітет, незалежність та неподільність.

24 лютого 2022 року назавжди розділило життя українців на до та після. О п’ятій ранку російські війська здійснили масовану повітряну атаку по всій території України та почали повномасштабний воєнний наступ. Російські війська обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Цей день назавжди змінив країну і кожного українця. Події, які залишили в минулому мирне розмірене життя. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів. За вісім років терору Донбасу та окупації Криму людоїдський апетит країни агресора зріс.

Армія РФ завдає підступні удари по цивільним об’єктам, медзакладам та школам, знищує вщент українські міста, обстрілює «зелені» евакуаційні коридори, регулярно нехтує нормами Женевської конвенції 1949 року про захист цивільного населення під час війни та скоює воєнні злочини, цинічно вбиваючи українців. За даними ООН, на кінець березня 60% українських дітей були змушені покинути свої рідні домівки через воєнні дії російської сторони.

Розраховуючи на швидку перемогу «затридні», війська загарбників наштовхнулися на потужний супротив українців, які завзято боронять свою землю, волю та незалежність попри те, що звичне життя руйнується на очах.

Сьогодні українці об’єднані як ніколи — голими руками зупиняють танки та БТРи, виходять на мітинги в окупованих містах, бо покірно мовчати не вміють. Кожен українець на своєму фронті самовіддано воює за свою країну як волонтер, журналіст, хакер, кухар, водій, митець.

Вихователь шостої виховної групи, Бондаренко Н.С., провела виховний захід « Лютий довжиною 2 роки», де усі гуртом пригадали,як почався ранок 24 лютого,як змінилася життя кожного із нас.

24 лютого – день, який назавжди закарбувався в серцях українців, розділив їхнє життя навпіл, на до і після.

Вже два роки в нашій країні триває жорстока повномасштабна війна, два роки наші звитяжні захисники виборюють право на свободу, стримують навалу ворога. Два роки довжиною в життя.

Україна та український народ переживає важкі часи. Щодня у складних бойових умовах, під кулями та ракетами системи «Град» російських терористів ціною свого життя прикордонники та ЗСУ перешкоджають штучному роз’єднанню країни, демонструючи кращі риси захисників Вітчизни, а саме незламність українського народу.

Для багатьох українців питання свободи та волі, як ніколи є важливим. Ми всі впільно боремося за те, аби Український Гімн лунав на всій території України, у кожному куточку нашої незламної держави. Він закликає українців пам’ятати про минулу й сьогоденну славу Батьківщини, про високу жертовність її синів і дочок у боротьбі за волю й незалежність.

Вчителі історії Драч Д.І., та Тодоровська А.О., на уроках історії розповідають нашим вихованцям про те,що цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

24.02.22 р.

4:40….ВІЙНА…

Цю дату не забуде ні один українець!….

ВІЧНИЙ БІЛЬ…

Сьогодні минає два роки від початку повномасштабної збройної агресії ворога проти України. Боротьба за волю і незалежність триває.

Жорстока війна забрала тисячі і тисячі наших співвітчизників: воїнів, цивільних, молодих, зрілих, старих, дітей, немовлят…

Немає за це прощення одвічному лютому ворогу. Справедлива кара, як і наша Перемога, буде обов’язково!

Вихователь девʼятої виховної групи, Бойко Б.С., провела виховний захід « 24 лютого – вічний біль!», де виготовили лепбук, написали лист – подяку захисникам і захисницям України,вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих у цій страшній війні, відвідали Алею Слави.

24 лютого 2022 року – чорна дата в історії України.

Два роки тому вся країна прокинулася від звуків вибухів і здригнулася від жаху. Але український народ не здався. Ми об’єдналися перед лицем ворога і дали йому гідну відсіч.

За два роки війни ми пережили багато: біль втрат, страх, розпач…

24 лютого – це день пам’яті про всіх, хто загинув за Україну. Це день вдячності нашим захисникам, які ціною власного життя боронять нашу землю. Це день єднання всіх українців, які вірять у перемогу!

Вихователь пʼятої виховної групи, Косенко М.Ф., виховує справжніх патріотів своєї країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *