Єднаймося через слово кобзаря

Єднаймося через слово кобзаря

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко – велика і невмируща слава українського народу. Як весна оновлює природу, так само поезія Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесними і милосердними, щиро любити свій народ, свою Україну!

Вихованці 4 виховної групи під час заняття з гурткової роботи мали змогу детальніше ознайомитися з творчістю поета за виготовленням тематичного лепбука «Тарас Шевченко». Діти із задоволенням прочитали заповіді письменника та дізналися про історію його життя.

(Вихователь: Колісніченко К.В.)

« І чужому навчайтесь , й свого не цурайтесь» – так казав класик.

Цінуємо українське, цінуємо свою спадщину,вміємо поєднувати це із сучасними методиками розвитку.

Найменші вихованці нашого закладу разом із вихователем,Тодоровською А.О., приєдналися до проведення тижня поезії « Шевченко – взірець».

Свою Україну любіть.

Любіть її… во время люте,

В останню, тяжкую минуту

За неї Господа моліть…

(Тарас Шевченко).

Тарас Шевченко – наш геніальний пророк, мислитель, взірець…

До проведення тижня поезії приєдналися учні 7 -го класу разом із вчителем української мови та літератури, Драч Д.І., де усі разом пригадали біографію Кобзаря, виготовили лепбук « Тарас Григорович Шевченко», зіграли гру « Шевченкове доміно».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *