Всесвітній день дитини!

Всесвітній день дитини!

Сьогодні Всесвітній день дитини! Вихованці дошкільного відділення та вихователь Кульбіда О.М., бажають, щоб кожна дитинка на цій планеті була щаслива і здорова, щоб чадо завжди було оточене доброю турботою і вірною любов’ю, щоб наші діти ні в чому не мали потреби і не сумували ні за що на світі. Зростали під мирним небом!

Миру, добра, любові вам та вашим дітям!

Вихованці дошкільного відділення та 1 клас з радістю долучилися до спортивно-масового заходу “Здорова дитина – здорова країна” з нагоди Всесвітнього дня дитини.

Вихователь дошкільного відділення Кульбіда О. М.

Класовод 1 класу Хоменко Н. С.

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Дата обрана не просто так. Саме у цей день у 1959 році Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а у 1989 році – Конвенцію про права дитини.

Метою проведення цього дня є захист прав дітей та розвитку середовища, дружнього стосовно дітей у всьому світі, а також святкування глобальної єдності та взаєморозуміння між дітьми, підтримки ініціатив, спрямованих на забезпечення добробуту дітей у всьому світі.

Здорові та радісні діти – запорука кращого майбутнього для кожної країни. Слід пам’ятати, що незважаючи на будь-який свій вік, дитина вже є особистістю. Як чудово бачити посмішки дітей та чути їхній сміх, адже саме в дитинстві все здається райдужним та позитивним.

Саме тому вихователем, Позиченюк В.А., було проведено виховний захід « Моє щасливе дитинство !», бо кожна дитина, кожен малюк має право бути щасливим, а особливо діти України.

Бажаємо кожній дитині мирного та щасливого дитинства та світлого майбутнього!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *